Granitové dřezy s baterií: Perfektní volba pro moderní kuchyně

Naší jedničkou je však granitový dřez !  

Při výběru kuchyňského dřezu nebo umyvadla je důležité zvážit materiál, typ montáže, formu a rozměry. Materiály zahrnují nerezovou ocel, kompozity s pryskyřicí, keramiku, přírodní kámen, granitové dřezy, a laminované materiály. Formy a rozměry se liší od dvojitých vaniček s odkapávačem, přes jednovaničkové až po kulaté nebo čtvercové varianty. 

Granitové dřezy s baterií: Perfektní volba pro moderní kuchyně

Snadná údržba 

Jednou z největších výhod, kterou granitový dřez má je jejich nízká údržba. Na rozdíl od některých jiných materiálů dřezů, které vyžadují pravidelné těsnění nebo zvláštní péči, jsou dřezy z granitu poměrně bezstarostné. Stačí jednoduché setření mírným detergentem a vodou, aby váš dřez z granitu vypadal bezchybně. Jejich odolnost vůči skvrnám znamená, že se nemusíte obávat nepěkných známek nebo zbarvení v průběhu času.

Granitové dřezy s baterií: Perfektní volba pro moderní kuchyně

Variabilita a škála možností

Granitové dřezy od Mexen https://mexen.cz/granitove-drezy jsou praktickou a elegantní volbou pro moderní kuchyně. Díky použití jednoho z nejtvrdších materiálů, žuly, která je obecně známá tím, že její odolnost proti poškrábání je naprosto unikátní, jsou tyto dřezy téměř nezničitelné. Nabízejí široký výběr modelů, včetně jednomiskových, dvoumiskových a 1,5-miskových dřezů s odkapávačem, ve variantách od bílé po skvrnitě černou. S cenovým rozpětím od 1643 Kč, přes 3 490 kč, 3 790 kč , 4679 Kč, Mexen poskytuje dřezy, které jsou dostupné pro různé potřeby a preference. 

Granitové dřezy Mexen nabízejí různé tvary a designy. Mezi ně patří jednokomorové a dvoukomorové dřezy, některé s praktickým odkapávačem. Designy zahrnují tradiční obdélníkové, rohové i netradiční tvarování. K dispozici jsou také různé barevné varianty, jako je bílá, blanco, béžová, šedá, černá nebo černá s kovovým efektem. Granitové dřezy Mexen nabízejí různé rozměry pro různé potřeby a preference. Například provedení model Mexen Pablo má rozměr 780 x 500 mm, Mexen Enzo je k dispozici ve velikosti 576 x 465 mm, a Mexen Leo přichází s rozměry 900 x 500 mm. 

Granitové dřezy s baterií: Perfektní volba pro moderní kuchyně

Jak na montáž ?

Způsob montáže  pro granitové dřezy umožňuje buď horní montáž, kde je dřez umístěn nad pracovní desku, je praktická a vhodná pro mnoho kuchyní, umožňuje snadnou instalaci a přístupnost. Spodní montáž, kdy je dřez pod pracovní deskou, poskytuje elegantní a bezšvový vzhled, což je ideální pro moderní a minimalističtější kuchyně. Při výběru můžete zohlednit zda chcete dvojdřezy, granitový dřez s odkapem dřezy s odkapem, s vaničkou a odkapem, kde chcte mít umístěnou výpusť sifon a jak má vypadá koupelnová baterie https://mexen.cz/kuchynske-baterie. 

Doprava zdarma je pro všechny granitové kuchyňské dřezy na e shopu samozřejmostí a pokud máte zájem můžete si k němu objednat kompletní příslušenství, jako jsou skříňky. Granitové dřezy jsou jednoduše řešením, které vydrží!

Zdroj foto: Mexen.cz, Pixabay.com

Související příspěvky